جمعه, 7 ارديبهشت 1397

عنوان : پیام رئیس دانشگاه زابل در گرامیداشت سالروز حماسه نهم دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۱۰/۰۸

دکترموسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن سال‌روز حماسه بزرگ نهم دی‌ماه پیامی صادر نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن این پیام به شرح ذیل می‌باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

نهم دی‌ماه، یادآور روز وحدت و وفاق ملی با حضور حماسی و آگاهانه همه اقشار مردم بیدار و ولایت‌مدار ایران اسلامی در التزام به اصول و ارزش‌های دین مبین اسلام و تعمیق یکپارچگی و وطن‌پرستی بود که به نماد هوشیاری و بصیرت ملت شجاع ایران بدل گشت. هدایت و راهبری امین و ایمن رهبری فرزانه انقلاب، پشتوانه‌ای استوار برای عبور از گذرگاه پرحادثه‌ی زمانه بود که با تبلور ایمان، اخلاص و شجاعت مردمی، صدای آرمان‌های بلند اسلام و اهداف بنیادین انقلاب را بار دیگر به گوش جهانیان رساند.

باشد که ژرفای بصیرت و تداوم همبستگی دولت و مردم، ضامن اقتدار ملی و حافظ باورهای اعتقادی بوده و ایران اسلامی‌ را همواره از گزند دشمنان در امان بدارد و صلح و آرامش و پیشرفت را استمرار بخشد.

دکتر موسی بهلولی

رئیس دانشگاه زابل

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.