سه‌شنبه, 3 بهمن 1396

رو عنوان : كسب سه عنوان برتر توسط انجمن‌های علمی دانشگاه زابل در دهمین دوره از جشنواره ملی حركت
عنوان : دانشگاه زابل در حوزه عملكرد انجمن های علمی در بین 48 دانشگاه شایسته تقدیر شد
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

دهمین دوره‌ی جشنواره ملي حركت، ويژه انجمن‌هاي علمي دانشجويي؛ با تأکید بر ارتباط ميان انجمن‌هاي علمي دانشجويي و جامعه و صنعت، پنجم لغایت هفتم دی‌ماه 96 در محل نمایشگاه بین‌المللی کرمانشاه و با حضور شرکت‌کنندگانی از کشورهای عراق، کانادا، سوریه، پاکستان، کره جنوبی و... به میزبانی دانشگاه‌ رازی کرمانشاه برگزار شد.

برخی از اهداف دهمین جشنواره ملی حرکت عبارت بود از:

1 ـ نمايه‌سازي آثار، توليدات و دستاوردهاي انجمن‌های علمي در دانشگاه‌های دولتي و بسياري از انجمن های علمي دانشجويي در حال فعاليت تحت نظر دانشگاه پيام نور و جامع علمي ـ كاربردي.

2 ـ مديريت دانش و منابع اطلاعاتي تولیدشده در انجمن‌های علمي دانشجويي دانشگاه‌های دولتي و غيردولتي.

3 ـ شناسايي، معرفي و تقدير از انجمن‌های علمي دانشجويي برگزيده در عرصه‌هاي آموزشي، ترويجي، پژوهشي، فناوري، اختراع و ابتكار، كارآفريني، نشريات علمي دانشجويی و...

4 ـ شناسايي، معرفي و تقدير از شرکت‌های دانشجويي صنايع كارآفرين، مدیران و حامیان برگزیده صنعت و دانشگاه.

5 ـ ايجاد فن بازار و نمايشگاه دستاوردهاي انجمن‌هاي علمي دانشجويي در كنار صنايع به‌منظور تقويت پيوندها ميان صنعت، جامعه و دانشگاه و تلاش به‌منظور فرهنگ‌سازي در اين مسير.

در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره ملی حرکت که روز پنج‌شنبه مورخ هفتم دی‌ماه با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار شد، دکتر غفاری معاون محترم فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دانشگاه را قلب تپنده جامعه دانست که هیچ‌گاه جدای از جامعه نبوده است و از جشنواره ملی حرکت به‌عنوان جشنواره‌ای حرکت آفرین و نقش‌آفرین یادکرد که همواره با تدبر و اندیشه و درایت هر آنچه از عهده‌اش برآمده را در قالب مسئولیت اجتماعی که نسبت به جامعه دارد به انجام رسانده است.

در پایان دهمین جشنواره ملی حرکت، از انجمن‌های علمی دانشجویی، گروه‌های دانشجویی و دانشجویان برتر در قالب دو عنوان "شایسته تقدیر" و "برگزیده" تقدیر به عمل آمد و دانشگاه‌های برتر در حوزه عملکرد انجمن‌های علمی دانشجویی، اتحادیه‌های برتر وغرفه های برتر نیز معرفی‌شده و لوح سپاس و تندیس جشنواره را دریافت نمودند.

لازم به ذکر است که دانشگاه زابل در این جشنواره با کسب سه عنوان موفق به دریافت "مقام دوم به‌عنوان دانشگاه شایسته تقدیر در حوزه عملکرد انجمن‌های علمی دانشجویی" در بین دانشگاه‌های سراسر کشور شد:

برگزیده (مقام اول) در بخش فعالیت علمی خلاقانه/کشاورزی توسط انجمن علمی آب

شایسته تقدیر (مقام دوم) در بخش فضای مجازی توسط انجمن علمی نجوم

شایسته تقدیر (مقام دوم) در بخش مسابقه توسط انجمن علمی نجوم

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.