سه‌شنبه, 26 تير 1397

عنوان : پیام تسلیت رئیس دانشگاه زابل در پی اولین سالگرد ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره)
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۱۰/۱۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل، دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی اولین سالگرد ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) را به عموم ملت شریف ایران تسلیت گفت:

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

نوزدهم دی ‌ماه ۹۵ یکی از تلخ ترین روزهای تاریخ ایران اسلامی رقم خورد. در این روز، روح بلند عبد صالح خدا، حضرت ‌آیت‌ ا... هاشمی رفسنجانی به ملکوت اعلی پیوست.

آری، آن عبد صبور خدا، فرمانده دفاع مقدس و سردار سازندگی که تمام دغدغه ‌اش به راستی پیشرفت و ترقی کشور، اعتلای اسلام و اتحاد، همدلی و یکپارچگی ملی بود ناباورانه رخت سفر آخرت پوشید. رحلتی جانگداز که ایرانیان را در بُهت و اندوهی عمیق فرو برد و هر چه از آن روز می‌گذرد جای خالی آن استوانه انقلاب، یار دیرین امام (ره) و رهبری (مدظله العالی ) بیشتر و بیشتر احساس می‌شود. درود خدا بر مردمان قدرشناسی که در آن روزها، حضوری گسترده و خالصانه در بدرقه پیکر مطهر امیرکبیر زمان داشتند و یکی از بزرگترین تشییع های تاریخ را خلق نمودند.

آزادی روح آن عبد صالح خدا، از قید و بند دنیا و کید و کینه خناسان و معاندان نظام و پیوندش به ابدیت و رحمت واسعه الهی، خود موهبت و گشایشی عظیم برای ایشان بود. اما فقدان آن نابغه مردمی، سیاسی و اجتماعی، بسیار سخت و ناگوار بود، بی شک مَشی اعتلال و افکار و اندیشه‌های بزرگ ایشان برای همیشه در تاریخ  زنده خواهد ماند، همان اصل اصیلی که در کلام عارف نامی معاصر، حضرت امام خمینی(ره) به آن اشاره شده است

اینجانب اولین سالروز رحلت آن مجاهد نستوه را به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی)، ملت شریف ایران و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض نموده و علوّ درجات را برای روح مطهر ایشان و همه علما و خدمتگزاران به اسلام و ایران مسئلت می نمایم.

دکتر موسی بهلولی

رئیس دانشگاه زابل

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.