يکشنبه, 3 بهمن 1395

عنوان : بازدید رئیس دانشگاه زابل از فضای اداری پردیس دانشگاهی
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۰۲

دکتر موسی بهلولی رئیس محترم دانشگاه در بازدید از فضای اداری پردیس دانشگاهی گفت: در سال «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» یکی از مهمترین وظایف بخش دولتي و خصوصی، شناسایی آسیب‌ها و نقاط ضعف در نحوه اجراي سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و همچنين اقدام در جهت رفع اين آسيب‌ها و معضلات با ارایه راهبردهای مناسب می باشد. رئیس دانشگاه زابل خاطر نشان کرد: پایین بودن میزان خلاقیت و نوآوری را مي‌توان یکی از مهمترين نقاط ضعف اقتصادِ درنظر گرفت كه این مسئله موجب شده اقتصاد و صنعت کشور مصرف کننده فناوری‌های غیر بومی باشد و این خود زمینه آسیب پذیری اقتصاد کشور را فراهم می کند.

در جریان این بازدید، اتاق پرروش گیاهان و گلهای زینتی که به همت کارکنان اداری آن مجموعه با صرف کمترین هزینه و با تکیه بر تجریه و خلاقیت ایشان آماده‌سازی شده بود مورد تحسین ریاست دانشگاه قرار گرفت. این اقدام که مبتنی بر استفاده بهینه و موثر از فضای کاری انجام شده‌، زمینه تولید و استفاده از گلها و گیاهان زینتی در فضاهای اداری آن مجموعه و سایر بخش‌های دانشگاه را نیز فراهم می‌آورد.

گفتنی است ریاست دانشگاه، پس از این بازدید در جلسه شورای راهبری پردیس دانشگاهی شرکت نمود.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.