جمعه, 6 اسفند 1395

عنوان : شعار و اسامی روزهای هفته ملی پژوهش و فناوری سال 1395 اعلام شد
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۰۵

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، شعار و اسامی روزهای هفته ملی پژوهش و فناوری را اعلام نمود. دکتر اله بخش گفت: شعار اعلام شده برای هفته ملی پژوهش توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری «پژوهش تقاضامحور و تجاری سازی فناوری،  زیربنای اقتصاد مقاومتی» است.

وی اعلام نمود هفته پژوهش در سال جاری از تاریخ 21 آذرماه  تا 27 آذرماه با برنامه هایی شامل برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، سخنرانی های علمی، کارگاه های آموزشی، نشست با کارآفرینان و مسئولان منطقه ای در کلیه دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه برگزار خواهد شد.

ایشان از اعضای محترم هیأت علمی و پژوهشگران دانشگاه دعوت نمود تا با مشارکت فعالانه در برنامه های هفته پژوهش، در برگزاری هر چه باشکوه تر این هفته نقش مؤثری ایفا نمایند. وی در پایان اسامی روزهای هفته پژوهش و فناوری را که توسط وزارت عتف نامگذاری شده است؛ به شرح زیر اعلام نمود:

ایام هفته

شنبه

95/09/27

پژوهش، فناوری و حوزه و دانشگاه

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.