پنج‌شنبه, 5 مرداد 1396

رو عنوان : انجمن علمی حقوق برگزار نمود :
عنوان : جلسه سخنرانی مقابله با تروریسم با حضور پروفسور جمشید ممتاز
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۲۰

جلسه سخنرانی مقابله با تروریسم پنج شنبه مورخ 18 آذر ماه با همکاری انجمن علمی حقوق ،معاونت فرهنگی و اجتماعی با حضور پرشور دانشجویان به ویژه اعضای تشکل های دانشجویی و مشارکت اعضای هیئت علمی گروه حقوق در سالن آمفی تئاتر سایت قدیم برگزار شد.

سخنرانی مقابله با تروریسم بین المللی با حضور مشاور وزیر امور خارجه

دکتر ممتاز در ابتدای این جلسه سخنرانی ضمن ابراز تشکر از تمامی مسئولین محترم دانشگاه که امکان دیدار ایشان را با دانشجویان دانشگاه زابل فراهم ساختند و تشکر از ابراز شور و احساسات فراوان دانشجویان ترجیح دادند تا قبل از ورود به موضوع اصلی سخنرانی، به اظهارنظر درباره بازدید خود از منطقه صفر مرزی برای درک عمق فاجعه بحران کم آبی در رودخانه مرزی هیرمند بپردازند.

ایشان ضمن غم انگیز خواندن وضعیت موجود بیان داشتند که وظیفه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران است که به این مسئله حیاتی توجه داشته باشد و اینجانب با بیش از 4 دهه مشاوره به وزارت امور خارجه و با توجه به اینکه یکی از ادارات سه گانه بخش حقوقی وزارت خارجه، اداره امور مرزی است این قول را میدهم که در جلسه با مسئولین بخش حقوقی وزارت خارجه دغدغه خود را مطرح کنم و امید دارم که بتوانیم دیپلماسی جمهوری اسلامی را در این زمینه فعال تر کنیم و از هیچ کوششی برای حل معضل از طریق دیپلماسی کوتاهی نخواهیم کرد.

مشاور محترم وزیر امور خارجه در ادامه  تروریسم بین الملل را تهدیدی جدی علیه جمهوری اسلامی ایران دانستند ضمن تعریف تروریسم بین المللی به عنوان اقداماتی که در جهت ایجاد رعب و وحشت و به صورت کور و بی هدف در جوامع ملی صورت می گبرد اولین مورد اقدامات تروریستی بین المللی  را جنایتی دانستند که در دهه های گذشته از طرف القا عده در حمله به کنسولگری ایران در مزار شریف انجام شد و امروزه نیز عمدتا توسط داعش صورت می گیرد و موجب ناامنی جامعه جهانی شده است.

رییس سابق کمیسیون حقوق بین الملل سازمان ملل متحد ضمن اشاره به حضور خود در کمیته ششم حقوقی سازمان ملل متحد به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران، به تشریح اقدامات شورای امنیت و مجمع عمومی برای کنترل تروریسم بین المللی و تدوین یک کنوانسیون جامع برای مقابله با تروریسم بین المللی پرداختند.

این جلسه سخنرانی پس از دو ساعت با پرسش و پاسخ دانشجویان محترم دانشگاه به پایان رسید.

منبع خبر: معاونت فرهنگی و اجتماعی

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.