دوشنبه, 3 مهر 1396

عنوان : اطلاعیه در خصوص تخصیص سالن های اجتماعات دانشگاه
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۲۲

با توجه به عدم هماهنگی برخی قسمت های دانشگاه در خصوص برگزاری برنامه در سالن های اجتماعات متقاضیان برگزاری هر گونه برنامه باید 4 روز قبل از اجرای برنامه به واحد روابط عمومی نامه نگاری های مربوطه انجام و از تخصیص سالن از این‌ واحد اطمینان‌۱۰۰ درصدی کسب نمایند.

لازم به ذکر است در صورت عدم رعایت موارد قانونی و پخش تراکت های تبلیغاتی مراسمات بدون هماهنگی با روابط عمومی این واحد هیچگونه مسئولیتی در خصوص تخصیص سالن ها ندارد.

ضمناً هر یک از قسمت ها نسبت به زمان اجرای برنامه در ساعت ۸ صبح تا ۸ شب زمانبندی نمایند.

همچنین هر یک از قسمت ها بنا به نیاز و تعداد شرکت کنند گان در مراسمات ظرفیت بندی نموده و درخواست خود را اعلام نمایند. و در صورت اجرای برنامه با خارج از دانشگاه مراتب مالی آن با معاونت اداری، مالی و پشتیبانی و واحد روابط عمومی در خصوص انعقاد قرار داد هماهنگی های لازم صورت گیرد.

در ذیل سالن های های دانشگاه و ظرفیت جهت اطلاعات بیشتر

نام سالن