دوشنبه, 4 ارديبهشت 1396

عنوان : اختتامیه هجدهمین جشنواره ورزش های درون دانشگاهی برگزار شد
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۲۳

مراسم اختتامیه هجدهمین جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی و هفته تربیت بدنی دانشگاه زابل با حضور مسئولین دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان و ورزشکاران در محل آمفی تئاتر پردیس قدیم برگزار گردید.

در این مراسم دکتر نصرتی معاونت محترم دانشجویی و مهندس میر مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه زابل به ایراد سخن پرداختند  و در ادامه از عوامل اجرایی برگزارکننده فعالیت های ورزشی اعم از کارکنان اداره تربیت بدنی و فوق برنامه و دانشجویان فعال انجمن های ورزشی تقدیر شد.

لازم به ذکر است در حاشیه این مراسم ایوب نیکنام دانشجوی دکتری دانشگاه زابل اقدام به ثبت رکورد در رشته طناب زنی و تحت عنوان طناب زنی با یک پا در مدت زمان یک دقیقه توانستند رکورد کشوری این عنوان را به نام خود ارتقا داده و عدد234 بار چرخش طناب با یک پا را برای خود در کتاب رکوردهای ایران ثبت نمایند.

همچنین حضور ورزشکاران نام آور و ملی پوش خطه سیستان همچون آقایان کیانوش نادریان (کاپیتان تیم ملی کبدی)،عباس آرامی (مربی تیم ملی کشتی ) محمدجواد شهرکی (عضو تیم ملی کبدی ساحلی )و امید آرامی (قهرمان نوجوان و مدال آورکشتی)  پرشورتر شدن این مراسم را صد چندان نمود و اجرای گروه موسیقی سنتی نیز پایان بخش مراسم اختتامیه بود.

منبع خبر: مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.