چهارشنبه, 1 شهريور 1396

عنوان : اعضای شورای مركز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زابل منصوب گردیدند
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۲۳

طی احکامی از سوی ریاست دانشگاه زابل اعضای شورای مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زابل منصوب گردیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل، در متن حکم دکتر بهلولی خطاب به اعضای شورای مرکز رشد آمده است:

احتراماً، با عنایت به مراتب تخصص، تعهد و تجربیات ارزشمند شما عزیزان آقایان دکتر کمال الدینی عضو محترم هئیت علمی دانشگاه زابل، دکترمحمد نبی شیهکی تاش ریاست محترم پارک علم و فناوری استان سیستان وبلوچستان، دکتر مصطفی خواجه معاونت محترم اداری مالی و پشتیبانی، حسین سرگزی ریاست محترم اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان زابل و جمعی از فعالین و کارآفرینان منتخب منطقه آقایان دکتر شیر احمد سارانی، محمد عودی و احمد صفرزایی را به عنوان اعضای مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه زابل منصوب می گردید.

امید است با استعانت از درگاه خدواند متعال و با تلاش، پشتکار و اندوخته علمی و تجربی خود، در راستای اعتلای دانشگاه و این خطه از میهن عزیمان موفق و پیروز باشید.

دکتر موسی بهلولی

رئیس دانشگاه زابل

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.