چهارشنبه, 1 آذر 1396

عنوان : اطلاعیه پذیرش دانشجو در مرحله تكمیل ظرفیت بدون آزمون كارشناسی ارشد 95-96
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۲۴

قابل توجه دانشجويان و دانش آموختگان ممتاز كارشناسي متقاضي ورود به مرحله تکمیل ظرفیت بدون آزمون مقطع كارشناسي ارشد در نیمسال دوم تحصیلی96- 95 دانشگاه زابل

دانشگاه زابل در راستای رسالت خود مبنی بر گسترش دوره­های تحصیلات تکمیلی برای سال تحصیلی 96-95  بر اساس آئین نامه " تسهیلات به برگزیدگان علمی " وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مصوب 1393/04/11 و بر طبق موارد مندرج در این اطلاعیه از بین داوطلبان واجد شرایط، در رشته­ شیمی فیزیک و در نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 دانشجوی کارشناسی ارشد می­پذیرد. مهلت ارسال مدارک حداکثر تا تاریخ 95/09/29می­باشد. علاقمندان برای کسب اطلاعات تکمیلی ودریافت فرم های ثبت نام به سایت دانشگاه زابل به آدرس(معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی> مدیریت تحصیلات تکمیلی>  پذیرش بدون کنکور استعداد درخشان) مراجعه فرمایند.

منبع اطلاعیه: مدیریت تحصیلات تکمیلی

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.