دوشنبه, 7 فروردين 1396

عنوان : دانشجوی شهید حمیدرضا صلواتیان
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۲۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل، مدیریت شاهد و ایثارگران با همکاری روابط عمومی دانشگاه زابل در راستای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا اقدام به راه اندازی بخش پنجشنبه ها با شهدا نموده است این مجموعه به معرفی شهدای دانشجوی، خانواده های شهدا و ایثارگران هیئت علمی و کارکنان دانشگاه زابل و همچنین دارالولایه سیستان می پردازد.

معرفی دانشجوی شهید حمیدرضا صلواتیان

سال 1347 در ماه مهمانی خدا وقتی دلهای پاکیزه از خوردنی و نوشیدنی مادی، به ارتزاق برخوان نعمت الهی مشغول بود و هر کس به وسعت دل دریایی اش از این خوان توشه بر می گرفت. سرور معنوی خانواده صلواتیان به گریه های تولد نوزادی دو چندان شد که پدر نام حمیدرضا را بر او نهاد و در گوشش اذان و اقامه گفت.

جوهر وجودی حمیدرضا در کانون پر مهر خانواده ای شکل گرفت که عشق و علاقه به خاندان عصمت و ولایت در آن خانواده جاری بود. او در دامان مادری از ذریه حضرت زهرا (س)، شیر آمیخته با شبنم اشک و نوحه سیدالشهدا نوشید. در بهار تقوا قد برکشید و در زلال عاطفه و عشق مردم بارید.

حمید از هوش سرشاری برخوردار بود و همیشه تبسم بر لب داشت و هیچ چیز او را از فعالیت های مذهبی باز نمی داشت. از این رو در کنار تحصیل، به آموزش احکام دینی می پرداخت. دست تقدیر در ابتدای نوجوانی، محرومیت از نعمت پدر را برای وی رقم زد. پدری که همیشه سعی در کسب روزی حلال داشت.

علاقه به فعالیت های مذهبی، میراث ارزشمند تربیت صحیح و دینی او بود که هر روز در او شعله می کشید، در یکی از اردوهای فرهنگی پایش به جبهه باز شد گویی گمشده خویش را یافته بود.

حمید مدارج اخلاص و تعهد را در دانشگاه جبهه گذراند. در لحظات آخر خداحافظی با خواهرش، وفتی از او خواسته شد حالا که چند دفعه رفتی و حالا نزدیک مهر و شروع درسهایت است چند ماهی دانشگاه برو و دوباره جبهه، او گفت تا زمانی که جبهه است دانشگاه ما همانجا است. به شوخی گفت یا عمودی می آیم یا مرا افقی می آورند. عاقبت در سرزمین خون رنگ حوزستان با کفن سرخ احرام بست و در سماع خون به لقای خدای شهیدان رسید.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.