چهارشنبه, 3 خرداد 1396

عنوان : وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه زابل در نمایشگاه پژوهش و فن بازار بازدید كرد
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۲۶

به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری، هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار توسط معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تهران برگزار می گردد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در این نمایشگاه غرفه ای به دانشگاه زابل اختصاص یافته است که در آن دستاوردهای پژوهشی دانشگاه در زمینه‌های مختلف مشتمل بر فرآوری گیاهان دارویی، زیتون، دامها و طیور بومی منطقه سیستان مانند گاو سیستانی و مرغ خزک، دامهای خاص مانند شترمرغ، مطالعات مربوط به تالاب هامون، اختراعات و ابداعات پژوهشگران دانشگاه، کتاب‌های تألیف و ترجمه شده، مقالات علمی منتشر شده در مجلات معتبر بین المللی، طرح های پژوهشی ملی دانشگاه و .... در معرض نمایش عموم گذاشته شده است.

دکتر محمد اله بخش در خصوص بازدید و استقبال از غرفه دانشگاه گفت: خوشبختانه امسال وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به همراه معاون محترم پژوهش و فناوری وزارت، دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری و سایر مدیران وزارتخانه از غرفه دانشگاه زابل بازدید نمودند و در جریان دستاوردها و پیشرفت های پژوهشی دانشگاه زابل قرار گرفتند. به علاوه، استقبال کلی مسئولان مختلف، پژوهشگران، دانشجویان و عموم بازدید کنندگان از نمایشگاه و همچنین غرفه دستاوردهای دانشگاه زابل قابل توجه بوده و انتظار می‌رود با اطلاع رسانی بیشتر، تعداد بازدید کنندگان در روزهای آینده افزایش یابد.

ایشان در پایان خاطر نشان کردند: از میان پنج طرح فناورانه پژوهشگران دانشگاه که به دبیرخانه ستاد هفته پژوهش و فناوری ارسال شده بودند هر پنج فناوری موفق به دریافت سطوح مختلف آمادگی فناوری (TRL) شدند که این فناوری ها هم در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده اند.

گفتنی است هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری از تاریخ 24 آذر ماه لغایت ۲۸ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار گردید.

منبع خبر:معاونت پژوهشی

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.