دوشنبه, 5 تير 1396

عنوان : كسب 10 عنوان برتر توسط كانون های فرهنگی دانشگاه زابل در جشنواره ملی رویش
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۲۹

ششمین جشنواره ملی کانون ‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه ‌های سراسر کشور با حضور130 دانشگاه و موسسه آموزش عالی کشور و شرکت بیش از ۱۱۰۰ کانون فرهنگی، هنری اجتماعی به مدت سه روز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

در این جشنواره که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار گردید دانشگاه زابل با کسب 10 عنوان برتر توسط همه کانون های فرهنگی توانسته جایگاه سوم این دوره از جشنواره را پس از دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه علامه طباطبایی کسب نماید.

کانون‌های فرهنگی دانشگاه زابل در این رقابت با کسب 10 عنوان برگزیده در بخش‌های مختلف، رتبه سوم کانون‌های فرهنگی، اجتماعی و هنری کشور را کسب کردند.

در این جشنواره کانون فرهنگی، اجتماعی  موسیقی، تئاتر، شعر و ادب، فیلم و عکس، محیط زیست، هنر های تجسمی، و 3 کانون بین کانونی شامل کار آفرینی، همای رحمت، نجوم موفق به کسب رتبه شدند.

لازم به ذکر است جشنواره ملی کانون‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور دکتر سید ضیا هاشمی معاون وزیر علوم با معرفی و تقدیر از برگزیدگان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به کار خود پایان داد.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.