يکشنبه, 3 ارديبهشت 1396

عنوان : برگزاری نشست صمیمانه جلسه پرسش و پاسخ اعضای هیات رئیسه دانشگاه با دانشجویان
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۹/۳۰

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل: جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با هیئت رئیسه دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر سایت قدیم دانشگاه برگزار شد. در این نشست صمیمانه که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه زابل برگزار شد، دانشجویان به طور مستقیم به طرح مسائل صنفی، آموزشی و پژوهشی خود پرداختند.

دکتر بهلولی در ابتدای جلسه ضمن ابراز خرسندی از اقدام مثبت بسیج دانشجویی در برگزاری این نشست گفت: جلسات‌ پرسش و پاسخ دانشجویی در درجه اول باعث انعکاس مشکلات صنفی و آموزشی دانشجویان به مدیریت دانشگاه شده و امید می رود دانشجویان با بیان و انتقال این مشکلات در این جلسات، چشم بینای دانشگاه در بخش‌های مختلف باشند.

دکتر بهلولی با تاکید بر لزوم تلاش در جهت بسترسازی در حوزه پژوهشی عنوان نمود که باید با برقراری پژوهانه برگزاری همایش ها و کنفرانس ها و نیز ایجاد زمینه های موثر پژوهشی گام های هدفمندی در این حوزه برداشته شود. ایشان با اشاره به این نکته که بحمد ا... در حوزه فرهنگی هم تشکل ها و کانون های ما توانسته‌اند رتبه خوبی در جشنواره مختلف کسب نماید خاطر نشان کرد: دانشگاه زابل در ابعاد مختلف از جمله اقتصاد مقاومتی در کنار آموزش و پژوهش توانسته گام های موثری بردارد.

رئیس دانشگاه زابل، در تشریح اقدامات دانشگاه بیان داشت: دقت و نظارت صرف شده در حوزه مالی با تکیه بر جامعیت انضباط مالی، منجر به صرفه جویی حدود 4 درصد در بودجه جاری دانشگاه گردیده است. وی افزود: فعالیت‌های عمرانی در مساحت 55 هزار مترمربع شامل پروژه های عمرانی متعدد صورت گرفته و طی یک سال گذشته با برنامه‌ریزی و تخصیص اعتبارات عمرانی، پیشرفت فیزیکی حدود 50 درصد پروژه‌ در دانشکده منابع طبیعی و ساختمان مرکزی به‌دست آمده است.

در پایان رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه به سوالات مطرح شده توسط دانشجویان پاسخ گفتند.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.