دوشنبه, 7 فروردين 1396

عنوان : دومین دوره انتخابات هیأت ممیزه و كمیسیون های تخصصی دانشگاه زابل با مشاركت85 درصدی برگزار گردید
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۰۸

دومین دوره انتخابات هیأت ممیزه و کمیسیون های تخصصی دانشگاه زابل امروز چهارشنبه ساعت ۱۲ الی ۱۵ در محل سالن اجتماعات دانشگاه برگزار گردید. دکتر فرامرز حسن پور مسئول برگزاری انتخابات هیأت ممیزه مشارکت ۸۵ درصدی اعضای هیات علمی حائز شرایط در انتخابات امروز را نشانه اعتماد متقابل و عزم و اراده جامعه دانشگاهی در جهت مشارکت بهتر در فرآیند تصمیم ‌گیری ها دانست که نتیجه آن پویایی، سرزندگی و شکل گیری زیربنایی مشارکت جمعی در بین فرهیختگان دانشگاهی خواهد بود.

ایشان ضمن تشکر از دقت نظر و پیگیری های ریاست محترم دانشگاه جهت فراهم ‌سازی زمینه حضور حداکثری اساتید در انتخابات، از مشارکت فعال ۱۳۰ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه زابل در مرتبه استادیار، دانشیار و استاد تمام که در انتخابات امروز حضور یافتند تقدیر نمودند. دکتر حسن‌پور افزود: اعضای هیات علمی هشت دانشکده برای انتخاب اعضای هیأت ممیزه در مراسم امروز حضور یافتند که اساتید دانشکده‌های علوم و منابع طبیعی با حضور بالای نود درصد به لحاظ مشارکت در صدر بودند و دانشکده‌ دامپزشکی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشکده هنر و معماری با درصد مشارکت چشمگیر ۸۷.۵ درصد در رتبه های بعدی قرار داشتند.

طبق صورت ‌جلسه هیات نظارت بر انتخابات آقایان دکتر محمد رهنما، دکتر احمد پهلوان‌ روی، دکتر منصور غفاری مقدم، دکتر حیدرعلی دهمرده و دکتر احسان رخشانی، به‌عنوان منتخبین هیات ممیزه حائز بیشترین رای بودند. گفتنی است دو نفر از کاندیداهای دانشکده منابع طبیعی حایز آرای برابر بودند که در این زمینه بر اساس شیوه ‌نامه اجرایی مصوب برای انتخاب عضو هیأت ممیزه اقدام خواهد شد.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.