يکشنبه, 3 بهمن 1395

عنوان : پیام تسلیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه زابل در پی ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۰

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه زابل با صدور پیامی درگذشت ناگهانی آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجتمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفتند.

متن این پیام به شرح ذیل است:

اِنا للّه و اِنا ا اِلَیهِ رَاجِعُونَ

ما دانشگاهیان دانشگاه زابل به همراه ملت بزرگ ایران اسلامی درگذشت ناگهانی آیت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام راحل، رهبری و انقلاب و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، شخصیت بزرگی که با مجاهد تهای خستگی ناپذیر، فعالیت ها و مأموریت های بسیاری در دوران عمر طولانی خود سپری نمودند. از صمیم قلب این مصیبت بزرگ را به مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای(مدظله العالی)، خانواده ایشان و ملت شریف ایران اسلامی تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم از خداوند متعال غفران و رحمت واسه الهی مسئلت می نمائیم.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه زابل

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.