سه‌شنبه, 24 مهر 1397
مجتمع آموزشی مدارس دانشگاه زابل برگزار کرد:
جشن تجلیل از نخبگان و رتبه‌های برتر كنكور سراسری 1396
 ۱۳۹۶/۱۱/۲۳

به گزارش روابط عمومی:

مراسم تجلیل از رتبه‌های برتر دبیرستان‌های دخترانه و پسرانه دانشگاه در کنکور سراسری 1396 با حضور رئیس دانشگاه زابل برگزار شد. در این مراسم که باهدف نکوداشت نقش سرمایه‌های انسانی و فکری در رشد و ارتقای سطح علمی کشور برگزار شد؛ دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل ضمن گرامیداشت حضور نخبگان دبیرستان‌های دخترانه و پسرانه دانشگاه زابل که موفق به کسب رتبه‌های برتر در آزمون سراسری سال 96 شده‌اند، حضور دکتر احمد قنبری رئیس سابق دانشگاه زابل در این مراسم را مغتنم شمرد و جایگاه افتخارآفرین کنونی دانشگاه زابل را مرهون تلاش جهادی و سخت‌کوشی پایدارانه ی مردان و زنان تلاشگر دیروز و امروز این دانشگاه دانست که گام‌های بلندی در مسیر رشد و توسعه‌ی این نهاد علمی و آموزشی برداشته‌اند.

رئیس دانشگاه زابل با تبریک ایام عید انقلاب، یاد امام راحل و تمامی شهدای جاویدان را گرامی داشت و از جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان حاکمیتی یادکرد که با تلاش و مجاهدت یاران راستین انقلاب محقق شد و سایه سیاه نظام استبدادی و دیکتاتوری را از چهره ایران آن روزگار سترد و امروز مردم به‌عنوان صاحبان اصلی این نظام، حاکم بر سرنوشت خویش‌اند و تمامی ارکان نظام با نظارت و اراده آن‌ها انتخاب می‌شود.

دکتر بهلولی در ادامه سخنان خود تلاش‌های دکتر حبیب الله دهمرده به‌عنوان بنیان‌گذار دانشگاه زابل را در پی افکندن بنیاد دبیرستان‌های دانشگاه ستود و بسیاری از مسئولین کنونی دانشگاه و نیز شمار بسیاری از افراد تحصیل‌کرده و موفق در سطوح استانی، ملی و حتی بین‌المللی را دانش‌آموخته‌ی این دبیرستان‌ها دانست و این امر را افتخاری شایسته برای منطقه و دانشگاه برشمرد. وی از دبیرستان‌های دانشگاه به‌عنوان بستری مناسب برای پرورش و هدایت استعدادهای خلاق منطقه یادکرد که فرصت خدمتگزاری و کمک به پیشرفت منطقه را در اختیار دانش‌آموختگان خود قرار می‌دهد.

رئیس دانشگاه زابل از گسترش مرزهای علم و تلاش برای رفع مشکلات مردم به‌عنوان رسالت‌های دانشگاه یادکرد و از دانش‌آموختگان دبیرستان‌های دانشگاه به‌عنوان استعدادهای توانمند و سرمایه‌های ارزشمند در مسیر پیشرفت و اقتدار کشور، درخواست کرد که با تفکر عالمانه در درک نیاز و ظرفیت کشور، رغبت و استعداد خویش را در مسیر رفع نیازهای جامعه هدایت نمایند و با نگاه به وضعیت اشتغال و فرصتِ ادای وظیفه، چشم‌اندازی مناسب برای آینده خود ترسیم نمایند و توانمندی‌ها و علائق خود را برای دست‌یابی به رشد و پیشرفت منطقه و کشور به‌کارگیرند.

دکتر موسی بهلولی، در پایان سخنان خود، پژوهش و تفکر عالمانه را عامل اصلی پیشرفت دانست و استفاده از نیروهای نخبه و توانمند را تسهیل­ گر روند توسعه و زمینه‌ساز حاکمیت تفکر و اندیشه در تصمیم‌گیری‌های کلان و هدفمند آینده دانست.

این مراسم با برگزاری مسابقه، اجرای زنده موسیقی و اهدای جوایز به رتبه‌های برتر کنکور سال 1396 مجتمع دبیرستان‌های دانشگاه به پایان رسید.