سه‌شنبه, 26 تير 1397

عنوان : جشن بزرگ دانشجویی «بزم بهار» با حضور پرشور دانشجویان دانشگاه زابل برگزار شد
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۱۲/۱۴

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

مراسم جشن بزرگ دانشجويي بزم بهار، روز سه‌شنبه هشتم اسفندماه 96 با حضور پرشور دانشجويان دانشگاه زابل در محل آمفی‌تئاتر سايت قديم برگزار شد. این مراسم از ساعت 18 با اجراي موسيقي محلي سيستان در محوطه دانشگاه آغاز و سپس در محل آمفی‌تئاتر سايت قديم پي گرفته شد.

در ابتدای این مراسم، آقاي دكتر دهمرده معاون محترم فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ضمن ايراد سخنراني، بهار را موسم زايش و تولد مجدد طبيعت خواند. وی لازمه موفقيت هر دانشجو را مطالعه توأم با تكاپو دانست و در ادامه سخنان خود اشعاري از استاد كلام؛ سعدي بزرگ (علیه‌الرحمه) را قرائت نمود.

مراسم با شعرخوانی دو تن از دانشجويان و سخنرانی استاد مهدي افتخاري میهمان ویژه مراسم ادامه یافت، وی ضمن خوانش بخشي از سروده‌های خود درباره‌ی سيستان؛ ديار نيمروز را سرزمين غيورمردان و پهنه‌ی زرخيزي دانست كه اگرچه به علت خشک‌سالی‌های پياپي دچار مشكلاتي گرديده اما همواره منبع استعدادهای كوشا و انسان‌های مؤمن و قانع بوده است. استاد افتخاری ضمن قدرداني از مسئولین برگزاري برنامه و دبيران کانون‌های فرهنگي؛ سلامت و سعادت را براي مردم اين خطه آرزو كرد و پس از اتمام سخنراني، تعداد سه جلد از جديدترين آثار همكاري پژوهشي خود و استاد رفيعي را به معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و مدیرکل فرهنگي و اجتماعي اهدا نمود. عناوین سه جلد کتاب اهدایی عبارت بود از:

-          گزارش‌های محرمانه كنسولگري انگلستان در سيستان و قاينات (سال‌های ۱۲۸۸ تا ۱۲۹۰)

-          گزارش‌های محرمانه كنسولگري انگليس در سيستان و قاينات (سال‌های ۱۲۹۰ تا ۱۲۹۲)

-          گزارش‌های محرمانه كنسولگري انگليس در سيستان و قاينات (سال‌های ۱۳۰۰ تا ۱۳۰۲ و ۱۲۹۴ تا ۱۲۹۵)

در ادامه برنامه اعضای كانون موسيقي دانشگاه قطعه فاخر موسيقي اتحاد اقوام 3 مشتمل بر قطعات فارسي؛ بلوچي؛ شمالي؛ لري؛ كردي را در میان تحسين میهمانان و استقبال پرشور دانشجويان به اجرا درآوردند. مراسم با شعرخواني تني چند از دانشجويان، گرامیداشت ياد شهداي حوادث اخير و اجرای استندآپ کمدی توسط دبير كانون فيلم و عكس دانشگاه به پایان رسید.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.