چهارشنبه, 4 مهر 1397

عنوان : پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت گرامیداشت روز بزرگداشت شهدا
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۱۲/۲۲

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی فرارسیدن 22 اسفندماه، سالروز صدور فرمان تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی به دستور امام راحل و روز بزرگداشت شهدا را گرامی داشت. به گزارش روابط عمومی، متن این پیام به شرح ذیل می‌باشد:

«زنده نگه‌داشتن یاد شهدا باعث تداوم حرکت انقلاب است»

مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)

شهادت، اعجاز ایمان برای پیوستن به سرچشمه‌های نور جاویدان هستی است و شهیدان، پاسدارانِ نیکوخصالِ ارجمندی‌های انسانیت‌اند که خون سرخ و مقدسشان، هماره نگاهبان ارزش‌های فرّه و فرهنگ ایرانی- اسلامی و ضامن انتقال این ارزش‌های بایسته به نسل‌های آینده این مرزوبوم کهن بوده است.

این‌جانب فرارسیدن 22 اسفندماه، سالروز تأسیس بنیاد شهید به امر داهیانه بنیان‌گذار کبیر انقلاب و روز بزرگداشت شهدای رادمرد و سلحشور میهن را ارج نهاده و پایبندی به پاسداری همیشگی از ارزش‌های والایی که با رشادت و شجاعت، برای سربلندی این سرزمین صورت بسته‌ اند را آرزو می‌نمایم.

باشد که با زنده نگاه‌داشتن فرهنگ ایثار و شهادت و با تکیه‌بر نقش‌آفرینی ایثارگران دانشگاهی در توسعه علم، پژوهش و فناوری کشور، به‌سوی بالندگی و رشد آفرینی بیش‌ازپیش گام بنهیم و آرمان‌های این قهرمانان حماسه‌ساز را، هدایت گر راه خویش در سنگر داریِ دانش و معرفت گردانیم.

دکتر موسی بهلولی

یادمان شهدای گمنام دانشگاه زابل

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.