دوشنبه, 26 آذر 1397
حضور جامعه دانشگاهی زابل در مراسم بزرگداشت دوازدهمین سالگرد شهدای مظلوم فاجعه تروریستی تاسوكی
 ۱۳۹۶/۱۲/۲۴

به گزارش روابط عمومی:

فرهنگ ایثار و شهادت، از ارزش های بنیادین و شالوده ی آغازینِ ماهیتِ اجتماعی و سیاسیِ انقلاب اسلامی ایران است و گرامیداشت یاد شهیدان مظلوم و سلحشور این سرزمین، به حقیقت، گامی همدلانه و بصیرت مدارانه در تداوم استقلال و شرف ایران اسلامی و انتقال مفاهیم غنی فرهنگ ایثار و شهادت به جامعه خواهد بود. امسال نیز به رسم ادب و احترام و به قرار سالیان گذشته، دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل با همراهی جمعی از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه، در مراسم بزرگداشت دوازدهمین سالگرد شهدای مظلوم فاجعه تروریستی تاسوکی شرکت نمود و یاد این الگوهای گرانقدرِ برآمده از ایمان و عقاید دینی را گرامی داشت. علاوه بر این، در این مراسم از جلد اول کتاب «جاودانه ها» (یادنامه شهدای روحانی سیستان و بلوچستان) که به همت و حمایت دانشگاه زابل و در راستای تبیین و ترویج فرهنگ ارزشمند شهادت طلبی، تدوین و تالیف شده است نیز رونمایی شد.