دوشنبه, 26 آذر 1397
پیام بهارانه رئیس دانشگاه زابل به مناسبت حلول سال نو خورشیدی
 ۱۳۹۶/۱۲/۲۹

پیام بهارانه رئیس دانشگاه زابل به مناسبت حلول سال نو خورشیدی

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

با سلام و احترام

دیگر بار نوروز کهن بنیاد، جشن جاویدان تجدید جوانی جهان، توأم  با گرمای فرح‌بخش آفتابِ بهاران، از راه می‌رسد و هنگامه‌ی تجلی برکات خداوندی بر بستر طبیعت آغاز می‌گردد.

نوروز، تلألو شادمانی زمین و جشن  و تکاپوی طبیعت لبریز از هیجانِ آغاز و شکفتن است. این سرور شکوهمند، هماره نویدبخش افکار نو، اندیشه‌های نو و تصمیم‌های نو برای آینده بوده و شکوه آرمان‌ها و باورهای پرشور نوجویی، نوسازی و بالندگی میهن را به جلوه درمی‌آورد.

این‌جانب در آستانه‌ی فرارسیدن فرجام سال کهن و آغاز بهار طبیعت، شادباش‌های گرم و صمیمانه خویش را نثار و از درگاه پروردگار هستی، نیک بختی، سربلندی و آزادگی بیش‌ازپیش ایرانیان را آرزو می‌نمایم. باشد که از این فرجام  و از این آغاز اندرز بگیریم و در این دم‌سردی زمانه، ارزش‌های ارزنده فرهنگی خویش را بازشناسیم و با سرایش همواره‌ی امید و زندگی، به پیشواز سبزینگی زمین و الفت قلوب برویم.

نوروزتان سرشار از خُنیای جادویی بهاران و روزگاری خجسته در پیش گام‌هایتان.

دکتر موسی بهلولی

یکم فروردین ماه یک هزار و سیصد و نود و هفت