دوشنبه, 26 آذر 1397
افتخار میزبانی از میهمانان نوروزی سیستان، شاه بیتِ غزلِ افتخارات مجتمع بقیه ا... الاعظم (عج) دانشگاه زابل
 ۱۳۹۷/۰۱/۰۳

همزمان با فرا رسیدن سال نو و با انگیزه ی ارج نهادن به شور و شوق صمیمانه ی مردم در استقبال از نوروز جاویدان، مجتمع بقیه ا... الاعظم (عج) دانشگاه زابل، با فضایی شاد و بهارانه و به سنت هر ساله، پذیرای قدوم گرم میهمانان نوروزی خود می باشد.

دریاچه مصنوعی هامونک، امسال نیز یکی از عوامل اساسی در جذب و پذیرایی از گردشگران نوروزی است و دانشگاه زابل، برای بهبود کیفیت سیمای محیط، با فضاسازی های انجام شده همچون ساخت آبشار مصنوعی و طراحی المان های نوروزی؛ از تمامی امکانات و نیروهای خود بهره گرفته است تا تصویری زیبا و رضایت بخش از میهمان نوازی دانشگاه را به مسافران و میهمانان نوروزی ارائه دهد و زمینه خدمت رسانی مطلوب تر و شایسته تر را فراهم سازد.