جمعه, 7 ارديبهشت 1397

عنوان : حضور صد ها هزار نفری مردم و میهمانان نوروزی در مجتمع آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی بقیه الله الاعظم (عج) دانشگاه زابل
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۱/۱۵

به گزارش روابط عمومی:

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل با اشاره به این مطلب که مجتمع آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی بقیه ا... الاعظم (عج) با قرار داشتن در کنار چاه نیمه ها، دارا بودن فضای سبز فرحبخش، امکانات رفاهی و بهداشتی، باغ وحش و دریاچه مصنوعی هامونک به یکی از مهم ترین جاذبه های گردشگری طبیعی سیستان بدل شده است افزود؛ این مجتمع در سیزدهمین روز فروردین، پذیرای جمعیتی بالغ بر۱۲۰هزار نفر و تردد بیش از ۲۴ هزار خودرو بوده است؛ و علاوه بر این در ایام نوروز همه روزه از ساعت ۶ الی ۲۱ و با بهره گیری از خدمت رسانی بیش از ۲۰۰ نفر از نیروهای دانشگاه، روزانه به طور میانگین میزبان ۵ الی۶هزار خودروی سبک وسنگین بوده و از تمامی اماکن و امکانات قابل استفاده ی آن، جهت رفاه مردم در این ایام بهره گیری شده است.

دکتر بهلولی حضور در مجتمع بقیه ا... الاعظم را فرصتی مغتنم برای مشاهده  همت سیستانیان در راه آبادانی و نقش بندی سبزینگی بر خاک تشنه این سرزمین کهن دانست و آن را نمادِ ممکن سازیِ اهداف و آرزوهای صعب و سخت توسط انسان های فرهیخته ای برشمرد که با بهره گیری از علم و عمل، عمر بر آبادانی و بهروزی این دیار صرف می نمایند. وی در پایان سالی آکنده از شکوفایی و موفقیت را برای تمامی کوشندگانِ راه آبادانی و تمامی کسانی که زنجیرِ وفای سیستان و ایران بر پای دلهاشان افکنده شده است آرزو نمود و ابراز امیدواری کرد که در سال جدید با خودبسندگی و تکیه بر نیروی توانای خویشتنِ خویش، سرودخوانِ آبادی و آزادگی بیش از پیشِ میهن باشیم و با همدلی و تکیه بر اشتراکاتِ کارآمد، به اندازه توش و توان خود در راه اعتلای خاک کهن و مقدسمان بکوشیم.

تصاویر هوایی حضور مردم در مجتمع آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی بقیه الله الاعظم (عج) در ایام نوروز

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.