جمعه, 27 مهر 1397
چاپ مقاله عضو هیئت‌علمی دانشكده دامپزشكی دانشگاه در مجله زیرگروه نشریه Nature
 ۱۳۹۷/۰۲/۰۳

به گزارش روابط عمومی:

عضو هیئت‌علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه زابل موفق به چاپ مقاله‌ای در مجله Scientific Reports  شد. این مقاله با عنوان Genetic homogeneity of goat malaria parasites in Asia and Africa suggests their expansion with domestic goat host  در شماره 8 مجله مذکور در سال 2018 منتشر شد.

دکتر علی سارانی در خصوص مقاله منتشرشده گفت: این مقاله که به حمایت مالی انستیتو بیماری‌های گرمسیری ژاپن انجام‌شده است توسط 26 محقق در 6 کشور شامل ژاپن، ایران، تایلند، میانمار، کنیا و سومالی انجام شد که در آن برای اولین بار نحوه گسترش بیماری مالاریا در آفریقا و آسیا نشان داده‌شده است. در این تحقیق حیوان بز برای اولین بار به‌عنوان یکی از مخازن بیماری مالاریا معرفی‌شده است و گونه‌ای جدید از مالاریا که در نشخوارکنندگان کشف‌شده معرفی گردیده است.

این مجله با ضریب تأثیر (IF) 4/259 و رتبه 10 از 64 در چارک Q1 رسته علوم میان‌رشته‌ای (multidisciplinary sciences) در گزارش استنادی نشریات (JCR) سال 2016 قرار دارد که به‌عنوان نشریه گروه Nature  توسط Nature Publishing Group منتشر می‌شود.

دکتر علی سارانی دارای دکتری تخصصی بیماری‌های داخلی دام‌های بزرگ، عضو هیئت‌علمی گروه علوم درمانگاهی دانشکده دامپزشکی دانشگاه زابل می‌باشد.