سه‌شنبه, 1 خرداد 1397

عنوان : مقاله عضو هیئت‌علمی دانشگاه زابل به‌عنوان یكی از 100 مقاله برتر علوم زمین در سال 2017 انتخاب شد
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۰۹

به گزارش روابط عمومی:

به استناد گزارش مجله Scientific Reports مقاله‌ی Vegetation morpholigic and aerodynamic characteristics reduce aeolian erosion از میان بیش از 1500 مقاله چاپ‌شده در این مجله در سال 2017 به‌عنوان یکی از 100 مقاله برتر معرفی‌شده است.

این مقاله که در اکتبر 2017 (آبان ماه 96) به چاپ رسید، به یکی از مخاطرات طبیعی و مباحث مهم زیست‌محیطی دنیا و ایران یعنی طوفان‌های گردوغبار پرداخته و در آن بر نقش گیاهان در کنترل فرسایش بادی و کاهش طوفان‌های گردوغبار تأکید شده است.

لازم به ذکر است در این مقاله، برای نخستین بار شکل و ساختار گیاه به‌عنوان مهم‌ترین عامل تأثیرگذار بر کاهش سرعت باد و طوفان‌های گردوغبار معرفی‌شده است.

دکتر عباس میری نویسنده مقاله و عضو هیئت‌علمی دانشکده آب‌وخاک یادآور شد که با انجام تحقیقات مشابه بتوان در آینده به راهکارهای مناسب کنترل فرسایش بادی و کاهش طوفان‌های گردوغبار دست‌یافت.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.