سه‌شنبه, 1 خرداد 1397

عنوان : آزمون ورودی دوره‌های كارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1397 در دانشگاه زابل برگزار شد
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۰۹

به گزارش روابط عمومی:

آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1397 دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی  طی روزهای پنجشنبه و جمعه 6 و 7 اردیبهشت‌ماه در دانشگاه زابل برگزار شد.  این آزمون در 6 گروه آموزشي و براي 132 كد رشته امتحاني در صبح و بعدازظهر پنج‌شنبه ششم و جمعه هفتم اردیبهشت‌ماه 1397 در 177 حوزه امتحاني و 74 شهرستان کشور ازجمله زابل برگزار شد. از تعداد کل داوطلبان شرکت‌کننده در این آزمون، تعداد 3114 نفر به تفکیک 1709 نفر داوطلب زن و 1405 نفر داوطلب مرد، متقاضی شرکت در حوزه‌های برگزاری این آزمون در دانشگاه زابل بودند.

دکتر بهلولی رئیس دانشگاه زابل نیز با حضور در حوزه‌های برگزاری آزمون ورودی دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1397، از کیفیت و روند برگزاری این آزمون بازدید نمود.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.