سه‌شنبه, 1 خرداد 1397

عنوان : دیدار رئیس و هیئت‌رئیسه دانشگاه زابل با خانواده دو تن از جانبازان آزاده‌ی سیستان
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۰۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل، به نمایندگی از جامعه دانشگاهی با حضور در منزل جانبازانِ آزاده‌ی افتخارآفرین، جناب آقای سید رضا احمدی و جناب آقای حسنعلی پور اسماعیل مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه زابل، از رشادت‌ها، استواری و منزلت این سربازان مخلص میهن تجلیل نمود.

وی در این دیدارهای معنوی، آسایش و آرامش امروز ایران اسلامی را وامدار دلاورمردی ها و جان‌فشانی‌های ایثارگران غیرتمندی دانست که با بذل جان و جوانی خویش از ارزش‌ها و شایستگی‌های اسلامی پاسداری نموده‌اند و افزود اگرچه ادای دین به این عزیزان والا مرتبه ناممکن است اما خدمت به آنان و خانواده‌های بزرگوار ایشان، وظیفه‌ای اخلاقی، فرهنگی و دینی و افتخاری بس ارزشمند و متعالی است و حمایت و پاسداشت جان‌فشانی‌های آنان وظیفه‌ای دینی و انسانی بر دوش تمام مردم قدرشناس ایران است.

در این دیدار اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه نیز دکتر بهلولی را همراهی نمودند.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.