جمعه, 27 مهر 1397
دیدار هیئت رئیسه دانشگاه زابل از امكانات، قابلیت ها و توانمندی های مؤسسه فرهنگی فردوس وسف
 ۱۳۹۷/۰۲/۱۱

به گزارش روابط عمومی:

دکتر موسی بهلولی و سایر اعضای هیئت رئیسه دانشگاه زابل، با حضور در مؤسسه فرهنگی فردوس وسف با حجه الاسلام والمسلمین احمد واعظی رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مسئولین جهاد کشاورزی استان قم دیدار و از الگوهای توسعه، قابلیت ها، امکانات و توانمندی های مؤسسه فرهنگی فردوس وسف بازدید نمودند.

وسف  منطقه ای ییلاقی و کوهستانی و یکی از توابع استان قم می باشد که به دلیل محصور بودن در کوه های اطراف خود دارای خاک حاصل خیز، آب مناسب و هوای مطبوع است. این منطقه زیبا با توجه به امکاناتی که در اختیار دارد در صنایع و بخش های گوناگونی وارد شده و به فعالیت پرداخته است که از آن میان می توان به سه بخش اصلی کشاورزی، شیلات و گردشگری اشاره نمود.

وسف پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، تحولات بزرگی را تجربه کرد و از سال 1376 به بعد به دستور مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به دفتر تبلیغات اسلامی واگذار شد که این امر منجر به فعالیت های گسترده تر و اهتمام بیشتر بر بهرمندی از تمام قابلیت های موجود در منطقه گردید.