سه‌شنبه, 23 مرداد 1397

عنوان : دوره مربیگری درجه 3 تنیس روی میز ویژه خواهران برگزار شد
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۱۶

برای اولین بار در دانشگاه زابل دوره مربیگری تنیس روی میز ویژه خواهران برگزار شد. به گزارش روابط عمومی، به نقل از خانم دکتر شهرکی مسئول برگزاری این دوره و مشاور انجمن علمی علوم ورزشی دانشگاه؛ این دوره با مساعدت و همکاری معاونت‌های محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه زابل و هیئت تنیس روی میز استان سیستان و بلوچستان، برای اولین بار و با حضور 24 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه زابل، دانشگاه آزاد اسلامی زابل و سایر علاقمندان به مدت 5 روز از تاریخ 8 اردیبهشت‌ماه لغایت 12 اردیبهشت‌ماه در محل سالن ورزشی امام رضا (ع) برگزار شد. وی افزود این دوره‌ها نقش بسیار مهمی در ارتقای سطح دانش افراد شرکت‌کننده ایفا می‌نمایند و از آمادگی انجمن علمی علوم ورزشی دانشگاه زابل برای برگزاری سایر دوره‌های مربیگری، در صورت وجود دانشجویان متقاضی و مساعدت معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی نیز خبر داد.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.