جمعه, 27 مهر 1397
پیام تبریك رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن سالروز تأسیس دانشگاه
 ۱۳۹۷/۰۵/۲۵

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل طی پیامی فرارسیدن نوزدهمین سالروز تأسیس دانشگاه زابل را گرامی داشت. متن این پیام به این شرح می‌باشد:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

حمد و سپاس و ستایش بیکران پروردگار خلق و خداوند کبریا که انوار حکمتش در دل شب تار، درفشان و وسعت فضیلتش موجب گشایش دروازه‌های بی‌پایان دانش بر خردمندان و اندیشمندان است. پیمایش حدود علم و دانش در گستره بی حدود معرفت و عروج به کمال و منزلت الهی، لازمه بقای جوامع انسانی است، دانشگاه‌ها به مفهوم محوریت و شیرازه توسعه علم و استقرار دانایی، مرکز عقلانیت، تربیت، سازندگی، تعامل و تقابل افکار بشری و کلیدی‌ترین رکن در بیداری، زایش و استمرار انسانیت محسوب می‌شوند. امروز ظرفیت و توان عظیمی در دانشگاه‌های این سرزمین نهادینه و به برکت آن در چهارگوشه وطن، شکوفایی علم و دانش موجب افتخار ایران و ایرانیان در سراسر جهان گردیده است. امروز 19 سال از تأسیس دانشگاه زابل، جوانه خرد و اندیشه و عمل، بر تن تفتیده، اما پرمهر سیستان می‌گذرد. جوانه‌ای که با شکوفایی در دل مقهور طبیعت، روشنای امید و ماندگاری را بر مردمانش به ارمغان آورد و نه‌تنها در شرقی‌ترین نقطه کشور، بلکه نامی پرتکرار در جوامع علمی سراسر جهان است.

نگاهی به عملکرد و فعالیت‌های چندین ساله دانشگاه زابل، مشتمل بر توسعه زیرساخت‌ها، تربیت نیروی انسانی متخصص، عبور از مرزهای دانش و به‌ویژه خروج از چارچوب‌های رایج، به عرصه سازندگی در اجتماع، مؤید موفقیت چشمگیر این مرکز عظیم علمی – اجتماعی بوده که با درنظرداشتن ناملایمات و محدودیت‌های انکارناپذیر، اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند. آنچه در طی این سال‌ها باهمت و تلاش ایثارگرانه ی کارکنان، اساتید و مدیران دانشگاه با جدیت تمام پیگیری شده، در ابعاد مختلف تجلی‌یافته و موجب تثبیت جایگاه و تأثیرگذاری بی‌چون‌وچرای آن در حوزه‌های علمی، اجتماعی و اقتصادی منطقه‌ای گردیده است.

نخبگان و دانش‌آموختگان این دانشگاه در جای‌جای کشور در مناصب و مشاغل سازنده حضور دارند، کتب متعدد و مقالات پرشمار علمی، آثار ماندگار با سند دانشگاه زابل در تاریخ علم ثبت می‌شوند و شیرازه حیات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی سیستان دردمند بر پیکر دانشگاه و تعاملات گسترده آن استوار است. در حال حاضر تعاریف تازه‌ای از این مرکز علمی با عنوان دانشگاه نسل سوم مطرح است که با محوریت ترویج علمی و عملی رویکردهای سازنده، نقشی مهم در برون‌رفت از مشکلات و پدیدایی امید و گشایش امور می‌یابد. گام نهادن در عرصه اقتصاد مقاومتی، کارآفرینی، تغییر الگوهای اشتغال، شناسایی و شناساندن ظرفیت‌های منطقه‌ای، توسعه تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی، تقویت ارتباطات برون‌سازمانی و ... رویکردهای اصلی و شفاف دانشگاه در راهبرد عمومی آن بوده و امید است با تداوم تلاش و مجاهدت همه دانشگاهیان و همدلی مردم بتوانیم در سایه حمایت و عنایت دولت محترم تدبیر و امید، علاوه بر رسالت جهانی خود، متضمن توسعه همه‌جانبه‌ی منطقه و آبادانی این سرزمین ولایت مدار باشیم.

این‌جانب باکمال مسرت، نوزدهمین سالگرد تأسیس دانشگاه زابل را به مردم شریف سیستان، اساتید محترم، کارکنان ارجمند، دانشجویان عزیز و دانش‌آموختگان گران‌قدر تبریک عرض نموده و از تلاش و اهتمام همه عزیزانی که از بدو تأسیس دانشگاه تاکنون در توسعه و تعالی آن گام برداشته‌اند صمیمانه قدردانی می‌نمایم. عزت، سربلندی و توفیق یکایک زحمت کشان و دلسوزان در سایه عنایات خداوند متعال مستدام.

دکتر موسی بهلولی

97/5/25