سه‌شنبه, 24 مهر 1397
پیام تبریك رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن عید سعید قربان
 ۱۳۹۷/۰۵/۳۱

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی فرارسیدن عید خجسته قربان را به دانشگاهیان و مردم شریف سیستان تبریک گفت.

متن این پیام بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

عید قربان، هنگامه‌ی دلدادگی و عبودیت جاودانه ابراهیم خلیل الله در سرسپردن به معبود بی‌همتا و نماد سربلندی انسان در دست شستن از دل‌بستگی‌های هستی و آراستگی به رستگاری است که زیباترین و شکوهمندترین نمودِ تعبد و پارسایی و بالنده‌ترین منزلگاه بندگی باری‌تعالی را به تصویر می‌کشد و به نظاره می نهد.

قربان، روایتِ رهایی انسان از تنگنای تاریک جهان مادی و اوج گرفتن در آسمان روشن وحدت و عبودیت حق‌تعالی است. این عید خجسته، مجالی نیکو برای قربانی نمودنِ خودخواهی ها، خودمداری ها و لغزش‌های نفسانی در پیشگاه حق‌خواهی، خدامحوری و عدالت‌جویی است و فرصتی است برای انسان تا در ستیز و رویارویی با دل‌بستگی‌های دنیایی؛ ققنوس وار از خاکستر ظلم و منیت و خودپرستی برخیزد و قلب و اندیشه را به الماس حق‌جویی و کمال و اخلاق، جاودانگی ببخشد.

این‌جانب به شکرانه‌ی فرارسیدن عید خجسته قربان، این روز سترگ را به عموم مسلمین به‌ویژه جامعه دانشگاهی سیستان تبریک عرض نموده و از درگاه پروردگار هستی، توفیق بندگی و نعمتِ هدایت و رستگاری در دوجهان را برای همگان مسئلت می‌نمایم.

دکتر موسی بهلولی

1397/5/31