چهارشنبه, 30 آبان 1397
پیام تبریك رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیر خم
 ۱۳۹۷/۰۶/۰۸

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی فرارسیدن عید سعید غدیر خم را به دانشگاهیان و مردم شریف سیستان تبریک گفت.

متن این پیام بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

بدر عالمتابِ غدیر در آفتابی‌ترین روز تاریخ طلوع کرد و پیامبر بزرگ جهان(ص) در حجةالوداع، با کلام «مَنْ كُنْتُ مَوْلاهُ، فَهذا عَلِىٌّ مَوْلاهُ» گویاترین حدیثِ مردانگی و والاترین تفسیر عدالت و شجاعت را، بر سریر ولایت نشاند تا آوازه‌ی شوکت و عظمت غدیر در تمامی روزگاران بپیچید و در کوچه‌باغ باور باورمندانِ باایمان، جاودانه گردد.

این‌جانب فرارسیدن عید سعید غدیر خم، عید بزرگ امت اسلام و هنگامه‌ی سپاس به درگاه باری‌تعالی به شکرانه‌ی تکمیل دین و تتمیم نعمتِ عرشیان و فرشیان را، به‌تمامی مسلمانان، به‌ویژه مردم ولایت مدار سیستان زمین و دانشگاهیان ارجمند تبریک عرض می‌نمایم. انشاء الله به جلوه‌ی تابناکِ هجدهمین روز از ماه ذی‌حجه، دیده‌ها و اندیشه‌هایمان روشن گردد و در طریق رهروی کاروان اسلام و ولایت، میراث دارانِ پاک دست و شایسته‌ای برای پاسداشتِ پیمان و میثاق غدیر باشیم.

دکتر موسی بهلولی