جمعه, 27 مهر 1397
بازدید رئیس دانشگاه زابل از فضاهای رفاهی دانشگاه شامل سلف سرویس و خوابگاههای دانشجویی در آستانه سال جدید تحصیلی
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۳

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در آستانه سال جدید تحصیلی و ورود دانشجویان به دانشگاه، به منظور بررسی وضعیت خوابگاه ها و امکانات رفاهی دانشگاه، از آن ها بازدید نمود و ضمن این بازدیدها، فعالیت های انجام شده توسط مسئولین دانشگاه برای آمادگی هرچه بیشتر جهت رفاه دانشجویان را بررسی، موارد لازم را یادآوری و دستورات مقتضی را صادر نمود. رئیس دانشگاه زابل اظهار امیدواری کرد که با همت و همکاری تمامی مسئولین و دست اندرکاران دانشگاه، شاهد ارتقای بیش از پیش شرایط رفاهی و معیشتی و نیز آرامش روحی و جسمی دانشجویان در سال تحصیلی جاری بوده و فرصت زندگی در خوابگاه به فرصتی خاطره انگیز و سرشار از نشاط و پویایی و تجربه های مثبت و سازنده برای دانشجویان دانشگاه زابل تبدیل گردد.