دوشنبه, 26 آذر 1397
پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت روز ملی دامپزشكی
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۴

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پیامی روز ملی دامپزشک را گرامی داشت. به گزارش روابط عمومی متن این پیام به شرح ذیل است:

«لَمّا خَلَقَ اللّه‏ُ المَعيشَةَ جَعَلَ البَرَكاتِ في الحَرثِ و الغَنَمِ»

چون خداوند اسباب زندگى را آفريد ، بركت را در كشاورزى و دام قرارداد

پيامبر(ص)

چهاردهم مهرماه، روز ملی دامپزشکی است، روز قدردانی از دامپزشکان و پاسدارانِ نجیبِ تندرستی جانداران، که برای حراست و ارتقای سلامتی آحاد مردم، در عرصه ی حفاظت از امنیت غذایی، بهداشت جامعه و صف اول مبارزه با بیماری‌های مشترک انسان و دام، گام برمی‌دارند و جان می‌فرسایند. دانش کهن دامپزشکی که عمری دیرپای در تاریخ ایران‌زمین دارد، امروز نقش و جایگاه بی‌نظیری در بهداشت عمومی، تأمین امنیت غذایی و ارتقای سلامت جامعه ایفا می نماید.

این‌جانب روز ملی دامپزشکی را به‌تمامی دامپزشکان فرزانه، دانشجویان عزیز و اعضای هیئت‌علمی گران‌قدر این رشته تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امیدوارم این روز خجسته فرصتی باشد تا به‌گونه‌ای شایسته اهمیت و ضرورت این شغل شریف و تلاش‌ها و زحماتِ این عزیزان در عرصه بهداشت، حفظ و توسعه سرمایه دامی کشور را پاس بداریم و همواره قدردان همت والای این عزیزان در ارتقای بدنه بهداشت جامعه باشیم.

از خداوند متعال توفیق روزافزون، پیروزی مداوم و ارتقای بیش از پیش جایگاه و منزلت دامپزشکی در صحت و سلامتی جامعه را خواهانم.

دکتر موسی بهلولی

97/7/14