چهارشنبه, 24 مرداد 1397

عنوان : ششمین دوره طرح ضیافت اندیشه باهدف دانش‌افزایی و توانمندسازی اعضای هیئت‌علمی دانشگاه زابل برگزار شد
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۳/۰۶

به گزارش روابط عمومی به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) در دانشگاه زابل:

طرح دانش‌افزایی اساتید دانشگاه زابل با عنوان ششمین دوره ضیافت اندیشه اساتید و نخبگان دانشگاه زابل به همت دفتر هم‌اندیشی اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت آموزشی این مرکز برگزار شد.

در این دوره دو موضوع محوری اندیشه سیاسی انقلاب اسلامی و اقتصاد مقاومتی به‌صورت مجزا با حضور اساتید برجسته کشوری آقایان حجه الاسلام والمسلمین دکتر مهاجر نیا و حجه الاسلام والمسلمین دکتر معصومی نیا تدریس گردید. هدف از برگزاری این دوره‌ها علاوه بر تقویت بنیه اعتقادی اساتید پیرامون ولایت‌فقیه و جایگاه آن در انقلاب اسلامی، پرداختن به بایدها و نبایدهای اقتصاد مقاومتی و راهکارهای عملی شدن اهداف تعیین‌شده اقتصادی از دیدگاه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) نیز بود.

گفتنی است دوره بصیرت افزایی ضیافت اندیشه از چهارشنبه 2 خرداد آغازشده و شنبه 5 خرداد 97 با بازدید از دارالایتام زابل به پایان رسید.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.