چهارشنبه, 24 مرداد 1397

عنوان : افطار رئیس و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه زابل در جمع كودكان بی‌سرپرست و بد سرپرست بهزیستی
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۳/۰۶

به گزارش روابط عمومی:

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل با همراهی حجه الاسلام والمسلمین میری قلعه‌نو مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در دانشگاه و جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه زابل در دهمین غروب از ماه مبارک رمضان، با حضور در مرکز نگه‌داری کودکان بی‌سرپرست و بد سرپرست بهزیستی، روزه خود را در کنار این عزیزان افطار نمودند.

این دیدار حُسنِ ختامی بر ششمین دوره بصیرت افزایی ضیافت اندیشه بود که از دوم لغایت پنجم خردادماه باهمت نهاد نمایندگی رهبری و حضور گسترده اعضای هیئت‌علمی دانشگاه زابل برگزار شد و طی این دیدار، رئیس و جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه زابل ضمن بازدید، در فضایی ساده و صمیمی از نحوه ارائه خدمات، شرایط نگهداری و نیازها و کمبودهای کودکان این مرکز نیز اطلاع یافتند.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.