دوشنبه, 26 آذر 1397
كسب رتبه اول مقاله سركار خانم بتول كیخا عضو هئیت علمی دانشگاه زابل، در دومین همایش بین المللی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی
 ۱۳۹۷/۰۸/۲۸

کسب رتبه اول مقاله سرکار خانم بتول کیخا عضو هئیت علمی دانشگاه زابل، در دومین همایش بین المللی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی

به‌گفته دبیر علمی دومین همایش بین المللی سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی، در مجموع 283 مقاله از داخل و خارج از کشور برای شرکت در بخش علمی پژوهشی همایش دریافت شد که از مجموع این تعداد، 207 مقاله شایسته داوری تشخیص داده شدند و پس از دریافت نتایج داوری، 60 مقاله به‌صورت سخنرانی پذیرفته شدند. در نهایت سه مقاله به عنوان آثار برتر انتخاب شدند که مقاله سرکار خانم بتول کیخا عضو محترم هئیت علمی گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی، دانشکده ادبیات دانشگاه زابل موفق به کسب رتبه اول گردید.

دومین همایش سواد رسانه‌ای و اطلاعاتی، پس از سه روز برگزاری پنل‌های و نشست‌های متعدد علمی، بعدازظهر دوشنبه ۲۱ آبان‌ماه 1397 با حضور جمع کثیری از اندیشمندان و صاحب نظران این حوزه، در سالن همایش‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کار خود خاتمه داد.