پنج‌شنبه, 30 خرداد 1398
نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه زابل با نمایندگان تشكل‌های دانشجویی
 ۱۳۹۷/۰۸/۲۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

نمایندگان تشکل‌های سیاسی، انجمن‌های علمی، کانون‌های مذهبی و کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه زابل در محل سالن کنفرانس مرکز همایش‌های بین‌المللی آیت ا... هاشمی رفسنجانی با هیئت‌رئیسه دانشگاه زابل دیدار و به بیان مطالبات و دیدگاه‌های خود درزمینهٔ مسائل فرهنگی، تحصیلی، صنفی و رفاهی پرداختند.

در این دیدار رئیس دانشگاه زابل ضمن ارج نهادن به حضور و گفتمان مطالبه گری دانشجویان، با تشریح و تبیین شرایط کنونی کشور در مواجهه با هجمه همه‌جانبه دشمنان، شرایط کنونی را به دوران جنگ تحمیلی تشبیه کرد و افزود: جنگ اقتصادی که امروز به نیرنگ دشمنان و ناخرسندی آنان از جایگاه قدرتمند منطقه‌ای و جهانی جمهوری اسلامی ایران، به مردم ما تحمیل‌شده است، بیش از هر چیز به درک صحیح از شرایط، وحدت رویه و بیداریِ امید و ایمان نیاز دارد. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر تزریق امید به جامعه یکی از عمده‌ترین وظایف دانشگاه‌هاست؛ مسئولیتِ فعالین و دغدغه-مندانِ فرهنگی دانشگاه را در این رابطه بسیار سنگین ارزیابی کرد و  اظهار داشت امروز با توجه به تنگناها و محدودیت‌های مالی حاکم بر دانشگاه‌ها، بهبود و پیشرفت، بیش از هر زمان دیگر نیازمندِ بصیرت، شکیبایی و مشارکت فعال دانشجویان است. رئیس دانشگاه در پایان با تائیدِ دغدغه‌های ارزشمند ارائه‌شده از سوی فعالین دانشجویی، بر بهره‌گیری از آن‌ها در برنامه‌ریزی‌های آتی دانشگاه تأکید کرد و برقراری ارتباط کارا و اثربخش‌تر میان مدیران دانشگاهی مرتبط و دانشجویان برای دریافت و بازتاب مطالبات دانشجویی به هیئت‌رئیسه دانشگاه را ضروری برشمرد.

دیگر اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه زابل نیز در پاسخ به نقطه نظرات دانشجویانِ حاضر، نکاتی را در خصوص مسائل اصلی دانشگاه و مطالبات دانشجویان مورداشاره قراردادند.