دوشنبه, 26 آذر 1397
پیام تبریك رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج
 ۱۳۹۷/۰۸/۳۰

به گزارش روابط عمومی:

دکتر موسی بهلولی، رئیس دانشگاه زابل طی پیامی فرارسیدن هفته بسیج و سالروز تشکیل بسیج مستضعفین را گرامی داشت. متن پیام به شرح ذیل می‌باشد:

بسمه‌تعالی

بسیج، مردمی‌ترین نهاد جمهوری اسلامی ایران است که در آغازین روزهای پس از پیروزی انقلاب، با درایت داهیانه ی امام راحل (ره) و به پشتوانه‌ی رشادت، حق باوری و حماسه سازی مردم خداجوی ایران تأسیس شد و امروز به جریانی هدفمند و باصلابت بدل گشته است که با تلاش مخلصانه و غیورانه درراه پاسداری از ارزش‌های اسلامی و توسعه‌ی گفتمان انقلابی، آینه‌ی تمام نمایی از پایگاه والای مردمی و حضور مقتدرانه‌ی جمهوری اسلامی در جغرافیای جهانی را به نظاره‌ی شرق و غرب می نهد.

این‌جانب هفته بسیج و سالروز تأسیس سازمان بالنده و پویای بسیج مستضعفین را به‌تمامی بسیجیان عرصه مجاهدت و حماسه سازی، به‌ویژه دانشجویان و دانشگاهیان بسیجی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و امیدوارم در سایه‌ی ولایت محوری و تکلیف مداری و در پرتوی منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) با نقش‌آفرینی پویا در حوزه‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی، از گذرگاه‌های سیاسی حساس کنونی، بسیجی­وار عبور کنیم و در ادای تکلیفمان برای پاسداشتِ دستاوردهای انقلاب اسلامی و بالندگی علمی کشور، از هيچ كوششي دريغ نورزیم.

دکتر موسی بهلولی - رئیس دانشگاه

30 آبان‌ماه 1397