دوشنبه, 26 آذر 1397
پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۵

دکتر بهلولی رئیس دانشگاه زابل با صدور پیامی به مناسبت روز دانشجو، یاد و خاطره شهدای مبارزه با استکبار در روز 16 آذر 1332 را گرامی داشت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

بسمه‌تعالی

بیش از نیم قرن از طنین رسای فریاد استکبار ستیزی دانشجویان این سرزمین در گوش تاریخ، می گذرد. طنینی که آغاز آن، گلگون شدن ساحت سپید دانشگاه به خون پاک سه شهید راه استقلال و  آزادی بود و شانزدهم آذرماه را  به سرآغاز نهضت جاودانه آزادی خواهی و عدالت طلبی دانشجویان مبارزی بدل نمود که به مددِ روشنایِ اندیشه و آگاهی خویش، مسیر جاودانه‌ی تعالی و آزادگی را در دل تاریکی‌های زمانه دیدند و مشعل پرفروغِ بصیرت علمی، سیاسی و دینی خود را راه‌نشانِ آرمان خواهی و استقلال میهن قراردادند.

این‌جانب ضمن پاسداشتِ نقش و جایگاهِ دانشجویان این سرزمین به ویژه شهدای دانشجو در هویت بخشی به رسالت والای جهاد علمی و ایمانی، فرارسیدن روز بزرگ دانشجو را به‌تمامی رهپویان دانش و خردورزی تبریک عرض می‌نمایم و امیدوارم تلاش و تکاپوی پرشور دانشجویان آگاه و بیدار ایران اسلامی، قامت استوارِ آینده علمی و استقلالِ همه‌جانبه کشور را توسعه بخشد و بنیاد ‌سستِ استکبار و استعمار جهانی را به لرزه دراندازد.

دکترموسی بهلولی