دوشنبه, 2 مهر 1397

عنوان : پیام رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به آغوش میهن
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۵/۲۶

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل طی پیامی فرارسیدن سالروز بازگشت غرورآفرین آزادگان سرافراز به آغوش میهن را گرامی داشت. به گزارش روابط عمومی متن این پیام به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام و درود خدا بر رزمندگان اسلام، بر شهیدان آرام گرفته در جوار رحمت الهی و بر جانبازان و آزادگان سرافراز که نمادهای راستین صبر و استقامت در راه خدا در میان ما هستند. بزرگ مردان و زنان باغیرتی که تمام هستی شان را هدیه به الله (جلّ جلاله) نمودند تا اسلام و ایران سربلند بماند.

بیست و ششم مردادماه یادآور ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی است؛ راست قامتانی که سال ها رنج و شکنجه بعثی ها را بر تن و روان خویش تحمل نمودند و با افتخار و سربلند پا به سرزمین ایران اسلامی گذاشتند؛ ورودی که شور و شوق و شادمانی وصف ناپذیری برای ملت شریف بوجود آورد.

آری آنانکه با خدا معامله کردند و بر عهد خویش استوار ماندند، به حقیقت رستگار شدند و خوشا به حال شهیدان، جانبازان و آزادگان سرافرازی که خدایی بودند و خدایی ماندند و بدا به حال آنانکه رنج ها، سختی ها و مشقت های رزمندگان را به باد فراموشی سپردند؛ اسیر دنیا شدند و ناجوانمردانه به غارت بیت المال دست یازیدند و چه عاقبت بدی برای حود ساخته و می سازند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و امام شهیدان حضرت روح الله (ره) و گرامیداشت سالروز ورود آزادگان سرافراز، آرزوی توفیق و سلامتی برای همه جانبازان و آزادگان عزیز دارم و دعا می کنم خداوند متعال به همه ما توفیق دهد تا در مسیر الهی ثابت قدم بمانیم و ان شاءالله خداوند همه ما را عاقبت به خیر نماید.

دکتر موسی بهلولی

1397/5/26

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.