پنج‌شنبه, 2 اسفند 1397
نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه زابل با حضور هیئت‌رئیسه دانشگاه افتتاح شد
 ۱۳۹۷/۰۹/۲۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه زابل به مناسبت آغاز هفته پژوهش با همت معاونت پژوهشی و فناوری و با حضور هیئت‌رئیسه، جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه زابل افتتاح گردید. این نمایشگاه که در آن دانشجویان رشته‌های مختلف آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را به نمایش گذاشته‌اند، به مدت یک هفته در محل ساختمان نمایشگاه‌ها واقع در پردیس قدیم دانشگاه میزبان دانشگاهیان محترم خواهد بود.

هفته پژوهش فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز بر امر پژوهش و فناوری است و هدف از بزرگداشت آن، توسعه و ارتقای جایگاه پژوهش به‌عنوان بستر اصلی پیشرفت‌های علمی و فناورانه و به تَبَع آن زایش ثروت، رفاه و امنیت در جامعه می‌باشد. بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری امسال با شعار «پژوهش هدفمند، فناوری ارزش‌آفرین در خدمت تولید ملی» صورت می‌گیرد تا بدين ترتيب ضمن تأکید بر لزوم حرکت هدفمند پژوهشگران و دانشگاهیان در مسیر نیازهای کشور؛ بتوان شاهد شتاب گرفتنِ برنامه‌ریزی جهت بهره‌برداری از پژوهش‌های کاربردی به‌وسیله تجاری ساختن ایده‌های علمی و فناورانه و حركت‌ به سمت افزایش و ارتقای ثروت و تولیدات ملی نیز بود.