جمعه, 28 تير 1398
تجلیل از انجمن های علمی برگزیده دانشگاه زابل در دوره های دهم و یازدهم جشنواره ملی حركت
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۳

یازدهمین جشنواره بین المللی حركت، ويژه آثار و دستاوردهای علمی دانشجویی درحالی در دانشگاه اصفهان به کار خود پایان داد که انجمن علمی دامپزشکی دانشگاه زابل در بخش کارآفرینی "شایسته تقدیر" شد و اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی دامپزشکی که انجمن علمی دانشگاه زابل نیز از اعضای آن است، موفق به کسب "رتبه دوم" جشنواره گردید. لازم به ذکر است دانشگاه زابل در دهمین دوره از جشنواره ملی حرکت در سال 96 نیز موفق به کسب مقام "برگزیده" توسط انجمن علمی آب در بخش فعالیت های علمی خلاقانه و کسب دو مقام "شایسته تقدیر" توسط انجمن علمی نجوم در بخش های فضای مجازی و مسابقه شده بود.

به پاسداشتِ موفقیت دانشجویان دانشگاه زابل در دو دوره اخیر جشنواره و در راستای حمایت از انجمن‌های علمی دانشجویی، دکتر بهلولی با حضور در جمع دانشجویان انجمن‌های علمی برگزیده دانشگاه، با تأکید بر علم به‌عنوان معیار و مبنای رسالت دانشجویی، همت و تلاش دانشجویان دانشگاه زابل در ارتقای نام و جایگاه علمی این دانشگاه را افتخاری ارزشمند برشمرد و ضمن تأکید بر پشتیبانی کامل از حضور پویای دانشجویان در جشنواره‌های جهش و رویش، آن را از عوامل ایجاد نشاط و رونق علمی دانست که می‌تواند پیشرفت همه‌جانبه کمی و کیفی دانشگاه را محقق سازد. وی با اشاره به شرایط سخت مالی حاکم بر دانشگاه‌ها که درنتیجه تحریم‌های ظالمانه، به کشور تحمیل‌شده گفت: باوجود تمامی حداقل‌های مالی موجود، تلاش تمامی مجموعه دانشگاه زابل بر این است که در حوزه‌ی فعالیت‌های دانشجویی تأمین اعتبار صورت گیرد و کمبودهای مالی مرتفع گردد.

رئیس دانشگاه زابل در پایان با تأکید بر نقش انکارناپذیر دانشجویان در موفقیت‌های حال و آینده دانشگاه، از آنان خواست با تعهد هدفمند به مسئولیت‌های علمی، تلاش برای برقراری روابط و تعاملات علمی با محققین برجسته کشورها و دانشگاه‌های معتبر جهان را سرلوحه کار خود قرار دهند و از محصور شدن در دام انزوای علمی بپرهیزند و برای حاکم ساختن رویکرد مبتنی بر علم و دانش در تمامی حوزه‌ها تلاش کنند.

در این جلسه همچنین دکتر دهمرده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه زابل نیز ضمن سپاس از حمایت‌های همه‌جانبه رئیس دانشگاه، تلاش انجمن‌های علمی دانشجویی جهت کسب موفقیت در اینگونه جشنواره ها را شایسته قدردانی دانست و در پایان با اهدای لوح سپاس، از برگزیدگان تقدیر به عمل آمد.