پنج‌شنبه, 2 اسفند 1397
با گزارش ارزیابی کلان عملکرد وزارت علوم؛ دانشگاه زابل، پنجمین دانشگاه کشور شناخته شد
 ۱۳۸۹/۰۴/۲۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل، مدیر طرح و برنامه دانشگاه زابل گفت: بر اساس گزارش ارزیابی کلان عملکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1387 در ابعاد اختصاصی و عمومی که زیر نظر کمیته ارزیابی این وزارتخانه مورد سنجش قرار گرفته، دانشگاه زابل جز رتبه های برتر این ارزیابی قرار گرفته است.

دکتر مصطفی خواجه اظهار داشت: این دانشگاه توانسته است در ابعاد اختصاصی رتبه پنجم را کسب نماید.

وی ادامه داد: این ابعاد شامل شاخص های حوزه آموزشی و تحصیلات تکمیلی، پژوهش و فناوری، دانشجویی و فرهنگی و ارزشیابی، اعتبار سنجی و تضمین کیفیت است.

مدیر طرح و برنامه دانشگاه زابل افزود: دانشگاه زابل در سال 88، به عنوان دانشگاه برتر در عرصه توسعه پایدار و دانایی محور دانشگاهها از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دولت عدالت محور معرفی شد.

گفتنی است تعداد رشته های این دانشگاه نیز از تعداد 46 رشته در سال 84 به 81 رشته تا کنون رسیده است.

با ایجاد و بازسازی 4 بلوک خوابگاه دانشجویی، 142 خوابگاه خودگردان اجاره ای از چرخه معاونت دانشجویی و فرهنگی حذف شدند.

دانشگاه زابل نیز توانست موفق به کسب رتبه های مختلفی از جمله کسب عنوان رئیس دانشگاه نمونه در امر نماز و نیایش، کسب مقام دوم در رتبه بندی عملکرد شورای فرهنگی دانشگاههای سراسر کشور، کسب عنوان رئیس دانشگاه برگزیده در حمایت از انجمن های علمی دانشجویی، کسب مقام برتر در طرح اسوه کشوری توسط بسیج دانشجویی، کسب رتبه چهارم در فعالیت های فرهنگی بین دانشگاه های بزرگ کشور، کسب عنوان انجمن علمی دانشجویی برگزیده کشور توسط انجمن علمی دانشجویی جغرافیا، معرفی یکی از دانشجویان دانشگاه زابل به عنوان داور جشنواره بین المللی فجر، انتخاب دانشجوی نمونه کشوری از دانشگاه زابل اشاره نمود و روند رشد مقالات و طرح های پژوهشی در چهار سال اخیر افزایش چشمگیری داشته از جمله تعداد مقالات ISI دانشگاه از بدو تاسیس تا سال 84، 2 مورد بوده که در چهار سال اخیر به بیش از 120 مورد افزایش یافته است.

بازگشت      فايل الحاقي      چاپ چاپ