يکشنبه, 3 بهمن 1395

رو عنوان : قابل توجه همکاران محترم
عنوان : جهت دریافت پیامك های سامانه روابط عمومی دانشگاه زابل پیامك تبلیغاتی خود را فعال نمائید
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۰۸/۱۵

نحوه فعال سازی پیامک تبلیغاتی همراه اول :
برای فعال سازی پیام های تبلیغاتی، شما می بایست از خط خود، عدد  2را به شماره پیامکی  8999  ارسال نمایید. پس از ارسال پیام، پیامکی از شرکت همراه اول مبنی بر فعال شدن مجدد سرویس برای شما فرستاده خواهد شد و این سرویس برای شما تا 24 ساعت بعد فعال می گردد.

نحوه فعال سازی پیامک تبلیغاتی ایرانسل :
برای ثبت درخواست دریافت پیامک تبلیغاتی، شما می بایست از خط خود، عدد 1 را به شماره پیامکی  5005 ارسال نمایید. پس از ارسال پیام، شرکت ایرانسل پیامکی جهت فعال شدن این سرویس برای شما ارسال خواهد کرد.

نحوه فعال سازی پیامک تبلیغاتی رایتل:
با شماره‌گیری ۲۰۰ از خط رایتل و یا شماره‌گیری ۰۹۲۰۲۰۰۰۰۰۰ از سایر خطوط این ویژگی را در سیم‌کارت‌های خود فعال کنید.

برای عضویت در سامانه پیامکی نیز می توانید با ارسال نام، نام خانوادگی، حوزه محل خدمت و نوع استخدامی به شماره پیامکی 30002432 عضو شوید.

همچنین برای دریافت  اخبار دانشگاه می توانید به کانال اطلاع رسانی دانشگاه زابل ببپیوندید.

روابط عمومی دانشگاه زابل

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.