شنبه, 4 آذر 1396

عنوان : بازدید مدیر امور استان های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها از مجتمع بقیه الله الاعظم (عج) دانشگاه زابل
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۱۵

حجت الاسلام و المسلمین دکتر تقوی مدیر امور استان های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها از پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی مجتمع بقیه الله الاعظم (عج) در دانشگاه زابل شامل گلخانه بهینه سازی شده، مرکز تولید نهال زیتون، ‌خط تولید روغن زیتون گلخانه های تولید گل های زینتی و آپارتمانی، باغ زیتون، دریاچه مصنوعی هامونک بازدید نمودند.

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل نیز در جریان این بازدید، گزارشی از روند اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در دانشگاه زابل که در راستای استفاده بهینه از پتانسیل دانشگاه و بکارگیری روشهای علمی و کارشناسی در خصوص حل مشکلات جاری مردم منطقه می باشد را ارائه نمودند.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.