دوشنبه, 5 تير 1396

عنوان : رئیس دانشگاه زابل در پیامی ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام (ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) را تسلیت گفت
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۰/۲۰

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل در پی ارتحال ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام (ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) پیام تسلیتی صادر نمود.

متن کامل پیام بدین شرح است:

اِنا للّه و اِنا ا اِلَیهِ رَاجِعُونَ

ارتحال ناباورانه و جانسوز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی خبری بسیار ناگوار بود که موجب حزن و اندوه فراوان گردید و عالمی را متأثر نمود.

ایشان صحابی صالح و فرزند معنوی امام راحل (ره)، یار دیرین مقام‌ معظم رهبری (مدظله العالی)، استوانه انقلاب، کوهی از صبر و دریایی از خودگذشتگی بودند که تمام هستی اش را فدای اسلام و انقلاب اسلامی نمود.

قطعاً آیندگان عظمت این بزرگ مرد تاریخ معاصر ایران را بهتر درک خواهند نمود و این مجاهد نستوه برای همیشه بعنوان نمادی از عقلانیت و اعتدال در تاریخ این دیار جاودان خواهد ماند.

اینجانب این مصیبت جانکاه را به مقام معظم رهبری، خانواده بزرگوار ایشان، ملت ایران و دانشگاهیان عزیز تسلیت عرض نموده و دعا می کنم خداوند سبحان روح مطهر ایشان را با ارواح پاک پیامبر اعظم(ص)، ائمه اطهار، امام راحل (ره) و شهدای اسلام محشور فرماید.

دکتر موسی بهلولی

رئیس دانشگاه زابل

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.