دوشنبه, 5 تير 1396

رو عنوان : اطـــــلاعیـــه
عنوان : قابل توجه ثبت نام كنندگان در كارگاه های آموزشی بیوانفورماتیك پیشرفته (چهار كارگاه)
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۱/۱۸

اطـــــلاعیـــه

قابل توجه ثبت نام کنندگان در کارگاه های آموزشی بیوانفورماتیک پیشرفته (چهار کارگاه)

1) به دلیل محدودیت زمانی مدرس برای حضور در زابل، برگزاری کارگاه «داده کاوی و آشنایی با روش های یادگیری ماشین در بیوانفورماتیکـ» به زمان دیگر موکول گردید که متعاقباً اعلام خواهد شد.

2) متقاضیان شرکت در سه کارگاه دیگر، باید هزینه شرکت در کارگاه را به ازای هر کارگاه مورد نظر به شماره حساب 2569109054 (به نام درآمدهای پژوهشی دانشگاه زابل) واریز و اصل فیش بانکی را به آقای مهندس حسین نهتانی (کارشناس دفتر گروه اصلاح نباتات و بیوتکنولوژی، دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل) تحویل و یا پست نمایند. توصیه می شود تصویر فیش بانکی واریزی را، نزد خود نگه دارید.

3) لطفاً نام، نام خانوادگی، نام کارگاه های مورد نظر و وضعیت شغلی (دانشجو، کارشناس، هیئت علمی و آزاد) شرکت کننده در پشت فیش بانکی واریزی درج گردد.

4) دانشجویان تصویر کارت دانشجویی معتبر را به فیش بانکی پیوست  و ارسال نمایند. لازم است اصل کارت دانشجویی در روز برگزاری کارگاه ارائه گردد.

5) زمان برگزاری کارگاه ها از دوشنبه 25/11/1395 تا چهارشنبه 27/11/1395و مدت برگزاری هر کارگاه یک روز (از ساعت 8 صبح) به شرح ذیل خواهد بود:

کارگاه آنالیز نسل جدید داده های ترانسکریپتوم RNA-Seq: دوشنبه 25/11/1395

کارگاه شبکه های ژنی، آنالیز پروموتر و شبکه های ژنی: سه شنبه 26/11/1395

کارگاه آنالیز داده های DNA-Seq: چهارشنبه 27/11/1395

6)    مکان برگزاری همه کارگاه‌ها، سالن سمعی و بصری دانشکده کشاورزی ( طبقه دوم) دانشگاه زابل واقع در پردیس جدید دانشگاه می باشد.

7)    شهریه هر کارگاه به شرح ذیل می باشد:

دانشجویی: 300000 ریال (با ارایه کارت دانشجویی)

کارشناسان و شرکت کنندگان آزاد (فارغ التحصیلان غیر شاغل): 500000 ریال

اعضای هیئت علمی دانشگاه ها: 800000 ریال

«پایان اطلاعیه»

آدرس: زابل-  جاده بنجار- پردیس جدید دانشگاه زابل- کدپستی: 9861335856- صندوق پستی: 538-98615

Email: Zabol.bioinformatics@gmail.com

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.