جمعه, 6 اسفند 1395

عنوان : طی مراسمی از نخبگان و رتبه های برتر كنكور سال 95 مجتمع مدارس آموزشی دانشگاه زابل تقدیر شد
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۱/۲۳

آئين نکو داشت رتبه های برتر کنکور سراسری سال ۹۵ (رتبه های زیر ۱۰۰۰) و پذيرفتگان رشته هاي پزشكي مجتمع آموزشی مدارس دانشگاه زابل با هدف نهادینه کردن فرهنگ تقدیر و سپاسگزاري برگزار گرديد.

خلیلی مدیر مجتمع های آموزشی مدارس دانشگاه زابل ضمن تقدیر از نخبگان دبیرستان های دانشگاه گفت: ارتقای رشد علمی، اخلاقی و فرهنگی دانش آموزان، رشد و توسعه فرهنگی جامعه را در پی خواهد داشت.

ايشان پرورش انسان هاي شايسته و درخور نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران را رسالت غايي مجتمع آموزشی مدارس دانشگاه به عنوان یکی از مراکز برتر علم آموزی در منطقه سیستان برشمرد و خاطر نشان کرد: توسعه و پیشرفت در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و علم و فناوری وام دار نگاه ويژه به مبحث آموزش و پرورش است.

وی افزود: در همین خصوص در کنکور95 دانش آموزان دبیرستان های دانشگاه زابل در رتبه های زیر 1000 رشد 81 درصدی داشته اند که اين امر حاصل تلاش مستمر و شبانه روزي همکاران مان در این مجتمع برترآموزشی استان سیستان وبلوچستان می باشد.

در پایان نیز ضمن پاسداشت حضور مسئولین محترم دانشگاه در این مراسم افزود:«به این ميزان از نخبگی قانع نباشید و برای تداوم حضور در مسیر زايش دانش و توسعه کشور همراه با کسب فضایل اخلاقی و دینی همواره سعی و کوشش کنید.»

در این مراسم که با حضور مغتنم معاون محترم پژوهشی دانشگاه زابل به عنوان یکی از دانش آموزان اسبق دبیرستان های دانشگاه و نخبه کنونی دانشگاه برگزار شد؛ از رتبه های زیر 1000 و همچنین دانش آموز مهدی محمدی بزی که در درس فیزیک در کنکور موفق به پاسخگویی 100درصدی گرديده بود با اهدای لوح سپاس و جام انیمیشن به عنوان نمادي از سرزمين اسطوره خيز سيستان تجلیل شد.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.