سه‌شنبه, 28 شهريور 1396

عنوان : بیست سومین نشست ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه زابل برگزار گردید
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۱/۲۶

شامگاه دوشنبه ۲۵ بهمن ماه ۱۳۹۵، بیست و سومین نشست ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه زابل، با هدف  بهبود ارائه خدمات و تسهیل فضای تحصیل و پژوهش و به منظور ادای وظیفه دینی و اجتماعی جامعه دانشگاهی در خصوص خدمت به خانواده های معزز شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران شریف که شرح رشادت شان زینت بخش تاریخ این مرز و بوم و حیاتبخش انقلاب می باشد و میراث داران انقلاب اسلامی و سرمایه های معنوی کشورند برگزار گردید.

این نشست علاوه بر حضور جناب آقای دکتر بهلولی رئیس محترم دانشگاه زابل و جناب آقای مهندس پور اسماعیل دبیر ستاد شاهد و ایثار گر، از حضور مغتنم معاونین محترم آموزشی و دانشجویی دانشگاه، روسای محترم پردیس دانشگاهی و بنیاد شهید زابل، مدیر محترم امور آموزشی دانشگاه و کارشناس مسئول آموزش بنیاد شهید بهره می برد. پس از ارائه گزارش عملکرد اداره کل شاهد و ایثار گر دانشگاه در آغاز جلسه، در خصوص راهکارهای لازم جهت رفع تنگنا ها و معضلات آموزشی و پژوهشی دانشجویان شاهد و ایثار گر بحث و تبادل نظر شده و علاوه بر آن در زمینه های فرهنگی، رفاهی و تبلیغاتی نیز تصمیم های موثری اتخاذ گردید که از جمله این تصمیمات می توان به نام گذاری واحدهای مختلف دانشگاه به نام نامی و پر مباهات شهدای دانشجو، بویژه دلاور مرد شهید "حمیدرضا حسابی مقدم" اشاره نمود، سنگرنشینان بی ادعایی که حضور مقتدرانه شان در عرصه حماسه آفرینی و پایمردی، رمز عزت و استقلال امروز میهن است.

در پایان این جلسه به رسم اکرام و احترام، از مجاهدت های آزادگان راست قامت دانشگاه زابل، آقایان مهندس پور اسماعیل، سنجرانی و صفدری تجلیل به عمل آمد.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.